No Widgets found in the Sidebar

Докато Хедър държеше настоящия си трик за бременност от мен, тя започна да плаща увеличен интерес към продуктите за млади бебета по метод, който не ме предложи, поради нашите задачи като „Мама блогъри“. Вярвах, че тя просто се опитва да бъде в крак с промяната на моделите, както и с технологиите за родителите. Когато тя прие устройство за преразглеждане на храна за бебета, аз вярвах, че е малко странно, тъй като това е типът, който заема зона във вашата къща.

Тя включва всички тези невероятни аксесоари, така че има аспект на „Как мога да се съпротивлявам?“ Съгласен?

И така се впуснахме в сесия за съвместна детска храна, за да поставим това нещо на изпитание в моята кухня. След като и двамата си правихме собствена храна за бебета в миналото (но очевидно използвайки различни методи), ние не се присвоявахме истински, докато продължихме, което доведе до много предположения, както и недостатъчни методи, всеки от нас предполага, че другият човек е разбрал какво правеше тя.

Този момент беше връхната точка. Хедър вярваше, че е на път да представи убедително представяне на това как точно се използва приспособлението. Почистих кухненската си зона за случая.

Упс.

Благодарение на Bullet Bullet за изпращането на невероятната им детска храна, която прави комплект на Хедър, за да гарантира, че тя може да нахрани бебето си прясно пюрирани плодове, както и зеленчуци. Вярваме, че пръскането е било индивидуално, както и не недостатък в продукта.

By lbcnc

Leave a Reply

Your email address will not be published.