No Widgets found in the Sidebar

, някой невероятно близо до мен, който би искал да остане анонимен, задушен на бисквита и почти загина пред моите и очите на моето семейство.

Това беше най -ужасяващото преживяване в живота ми. Никога не съм виждал някой да се бори да диша за толкова дълъг период от време. Беше травматично, но сме толкова благодарни за положителния резултат. Можеше да е толкова различно.

Децата ми, Оливър, на 11 години, и Александър, на 9 години, и съпругът ми Питър присъстваха и заедно ние колективно се опитваме да обработим опита.

Разбива сърцето ми, че момчетата ми са били свидетели на инцидента, но ние обсъдихме какво се е случило и подчертах, че това не е често срещано събитие и се надяваме никога да не се случи отново да се съсредоточи върху важността на обучението в първа помощ и да действа бързо, за да помогне други в опасност.

Моят близък приятел д -р Джулиет МакГратн и лекарите, които лекуваха пациента в болница след това, заявиха, че съм спасил живота на този човек.

Завинаги съм отстъпен за първа помощ на Daisy, който ми предостави два курса за първа помощ, лекуващи бебета, деца и възрастни през годините. До това обучение е 100% до това обучение, което знаех какво да правя, когато се удари трагедия.

Жулиета каза също, че прилив на адреналин, който съм изпитал, докато почти 28 седмици бременност (имах чувството, че може да се срина след и след като човекът започна да диша отново) е еквивалент на бягането на маратон и тази почивка е в ред сега, така че аз съм ” m Поемане на заповедите на лекаря и дрямка.

Най -дълбоко благодарение на Жулиета за нейното приятелство и подкрепа, болницата на NHS/ Wexham, която се грижеше за пациента, и всички, които посегнаха в социалните медии, за да споделят смело собствения си опит и за техните трогателни думи.

Дръжте близките си близки и моля, не отлагайте курс за първа помощ x

Купете моята книга за бестселъри в меки корици или аудио

Дебютната ми книга е моето ръководство за оцеляване и процъфтяване на работа и у дома и предлага представа как да създам дигитален бизнес или да се върне на работа с увереност.

Mumboss: Ръководството на честната мама за оцеляване и процъфтяване на работа и у дома (2 -ро издание във Великобритания)

Предлага се на Amazon или Audible

Работещата майка: Вашето ръководство за оцеляване и процъфтяване на работа и у дома (издание на САЩ/Канада)

Наличен на 8 септември 2020 г. Поръчайте сега в Amazon

Като това, което сте чели? Тогава защо да не следвате Вики във Facebook, Twitter, YouTube, Pinterest и Instagram

Никога не пропускай пост!

Абонирайте се за Honestmum за моя седмичен имейл бюлетин, където споделям новите си публикации в блога, съвети за блогове, покани за събития, състезания и новини за новата ми книга. Никога не споделям вашите лични данни с трети страни.

Facebooktwitterpinterestemailtumblrshare

By lbcnc

Leave a Reply

Your email address will not be published.