No Widgets found in the Sidebar

Честотата на партита за рожден ден, когато децата ви са в детска градина или училище, може да бъде преобладаваща. Ето защо запазвам изключително ниска цена за подаръци (по -високи за страхотен добър приятел или братовчед), както и се опитвам да приложа мерки за ефективност като закупуване на множество.

Ние държим рафт в гаража, пълен с перспективни подаръци за празнуване на рожден ден, в опит да предотвратим тирета в последния момент до магазина за играчки с младежи, които теглеха по метода на парти.

Ако заведа детето си в магазина за играчки със себе си преди тържество за рожден ден – както и се опитвам да не го правя – обикновено я обърквам, като купувам всичко, което изберем в три екземпляра или дори четирикратно. Вярвам обаче, че ако Sabine ще се радва на комплект за приготвяне на ленти, така и Джоуи (момиче), както и Zoe, както и Chloe. Да, това наистина са имената на великите приятели на дъщеря ми.

Другата ми половина е особено страхотна в запазването на нашия празник на рождения ни ден, тъй като всеки път, когато той поръчва онлайн, ако трябва да стигне до конкретна стойност на количката, за да получи безплатна доставка, той ще хвърли няколко допълнителни гумени футбола или пакети Pokemon Карти, които синът ми може да предостави като подаръци за рожден ден.

Художествени запаси, пъзели, както и външни играчки като сфери, както и Stomp Rockets се класират изключително изключително на моите подаръци за празнуване на рожден ден.

Опитвам се да не подчертая от закупуването на уникален подарък за съучениците на децата ми. Смятам, че дете, което има тържество с 10 добри приятели, получава толкова много подаръци, те едва могат да предложат с него. В крайна сметка ще бъде използвана книга или нов набор от маркери. Когато предоставихме на момче за рожден ден фар, който все още запазвам, е едно от най-готините неща за младеж, който притежава, както и моето собствено дете се почувства недоволно от реакцията на тълпата по време на отваряне на подаръка към приноса му на фара. Все още бих предположил, че този фарол на Батман за 9,99 долара е отличен подарък. (Предлага се и в Hello Kitty, както и в Monster High Forvors.)

Имате ли някакъв вид насоки или подаръци?

By lbcnc

Leave a Reply

Your email address will not be published.