No Widgets found in the Sidebar

благодарение на Pediacare за спонсорирането на тази публикация.

Откакто пристигна сезонът на студ и грип, видях шепа кошмарни актуализации на състоянието във Facebook от моите приятели на мама. Треска, повръщане и след това улавяне на един и същи набор от симптоми седмично или два по -късно в една и съща къща. Почуках на плота на дървесината, на който лаптопът ми седи, че това не ми се случва.

Децата ми рядко са болни и поради това моят кабинет за лекарства често не се използва. Всички етикети изглеждат подобни на мен и трябва да чета пакетите отново и отново, за да разбера дали искам да използвам нещо с жълт звезден избухване, което пише „мултисимптомна студена“ или червен банер, който гласи „плюс ацетаминофен“.

Това ли ви обърква и това? Не съм фармацевт, момчета. Това, от което се нуждая, е ръководство за лекарства без рецепта за деца. И току -що намерих един.

Разбира се, този полезен магьосник ви насочва само към продуктите на Pediacare, но мисля, че е доста полезен. Щракнете върху теглото и симптомите на детето си и полученият екран показва пакетите за лекарствата, които са съвпадение.

Предполагам, че много от нас пътуват през следващите няколко седмици. Тази проверка на симптомите е достъпна като телефонно приложение, наречено Ръководство на Pediacare Shopper. Работи така:

Освен това, ако знаете, че сте склонни към спонтанни треска и изходни болки, които се появяват по време на пътувания, не забравяйте за леките тежести за единични сервиращи пакети с редуктор на треска/лекарство за облекчаване на болката, за която написах преди няколко месеца.

Свързано видео за педиака в YouTube: Мит за треска: Треска може да навреди на детето ми

Тази публикация е част от поредица за новобранец, спонсорирана от Pediacare, създадена да предостави информация за родителите за здравето на децата. Идеите и връзките, които решавам да споделя с вас, се основават на моите собствени интереси.

By lbcnc

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published.