No Widgets found in the Sidebar

увереността е всичко, което все пак е толкова много от нас, които се борят да почувстваме многото си уверени ритници в по-голямата си част.

Обикновено повтаряме отрицателните гласове на миналото си, че сме дошли да запомним наизуст, режимът на разрушаване по подразбиране, казвайки си, че не сме достатъчно добри или нямаме най -доброто да достигнем до потенциала си или да живеем живота, който искаме.

Е, трябва да спре и е напълно в нашия контрол да направим малки промени и да извлечем големите награди.

Наскоро размислих и разгадах защо се чувствам много уверен през годините- и споделям предложенията си по-долу.

Сега трябва да заявя, че не винаги се чувствах по този начин.

Започнах блога си на тъмно място, когато увереността ми беше рок-дъно. След травматично раждане до известна степен загубих самоличността, гласа и целта си.

Чувствах се без посока.

Този блог ми помогна да се върна на път, както и разбирането на психолог и приятели и семейство.

Все още имам дни, всички го правим, но се научих да бъда по -добър към себе си, да знам, че здравето и щастието са на първо място и че трябва да вземете целите си по парче. Няма бързане и мечтите да се развиват както животът.

Четейки съветите ми, разбира се, че звучат доста хипи-иш там- но това е, което работи за мен и наистина се надявам и те да ви помогнат и на вас!

Сега отидете да бъдете най-доброто си лошо себе си!

1. Всичко е за утвържденията

Мозъкът е пластмасов, както ми каза страхотната баронеса Маргарет Макдонах. Става фантастично в това, че вярвате в това, което му казвате. непрекъснато се притеснявате? Чудесно, той ще се превърне в най -добрия мозък на притесненията, който има! Започнете да променяте начина, по който говорите със себе си и пренасочете мозъка си. Винаги ли сте трудни за себе си или продължавате да си казвате, че не можете да направите нещо? След това, спрете.

Трудно е, ако сте били възпитани с жизненоважни гласове от родители или учители, но напомнете си, че сте възрастен сега и никой не може да определи или контролира начина, по който се чувствате към себе си. Вие сте напълно свободни и е време да се възпитате.

Колкото повече практикувате положителни утвърждения и говорите на себе си, сякаш сте собствени най -добри приятели, толкова по -просто става да вярвате колко сте фантастични и способни. Да, в началото е трудно и ще се почувствате доста глупави, но знайте, че след време ще се фалшифицирате да се чувствате наистина уверени. Повторете след мен „Имам това“.

2. Визуализирайте/ попитайте Вселената.

Несъздадох мечтаех голям, защото бях дете. Винаги съм визуализирал целите си, независимо дали искам да правя филми или да участвам в реклами, да присъствам на тели, да пиша и т.н. (отметка, отметка, отметка и отметка).

Не се плашете да помолите Вселената за нещата, които искате- и да свалите целите си на хартия в черно и бяло. Това ви помага да се съсредоточите, ви дава цел, усъвършенства страстта си и когато наистина изберете това, Вселената ви е получила гръб и нещата станат на мястото си.

3. Съсредоточете се върху положителността

Бъди позитивен. Отстъпете от негативните хора и ситуации в живота си, обградете се с любов и тези, които искат най -доброто за вас. Направете промени, за да спрете да правите нещата, които не харесвате/ променете работата си/ и работите върху прекарването на много повече време, правейки това, което ви прави щастливи. Обичам да пиша списък с благодарност, за да ми помогна да си спомня всичко, което имам в живота си и там отбелязвам всички положителни неща, които ми доставят удоволствие от закупуването на божури до рисуването с децата си.

4. Почувствайте притеснението и го направете така или иначе

Уплашените ви представляват ви интересува, че искате да изберете тези зашеметяващите ви цели и просто се защитавате. Изтласкването на зоната си на комфорт е единственият начин да растете. В това магията се крие. Да, може да направите грешки, но не се притеснявайте, че за тези уроци са от решаващо значение. Те ви инструктират как да се подобрите и да ви запознаят с това, за което си струва да се борите. Провалът не е опция.

Продължавайте да натискате и камиони.

5. Работете усилено

Свалете главата си надолу. Искате резултати? работят за тях. Насочете енергията си към всички неща, към които сте страстни. Успехът не е за късмет, вие правите своя собствена с твърд присад. Очарованието е по-трудното, което работите, много повече възможност и опит идва по пътя ви и много по-уверените, които чувствате да се натискате още повече, докато не създадете ефект на успех в стил домино! Не забравяйте, че когато вярвате в себе си и излъчвате увереност (или се грижите за вярата), другите бързо ще се чувстват уверени във вас и вашите способности, което ще доведе до по -големи възможности и успех.

6. Разчитайте на времето на живота си

Доверете се, че нещата се случват в най -доброто време в живота ви. Вие сте активен играч в живота си, но обикновено има причина, поради която не сте преследвали пътя, който сте направили или сте избрали да промените кариерата/градовете/страните, когато имате. Разчитането на нещата ще се получи и всичко това е наред.

7. Помогнете на другите

Внимавайте навън, когато помагате на другите, се чувствате добре в себе си и имате потенциал да направите голяма промяна в този свят. Какво е много по-уверено изграждане и фантастично от това?

Най -значимата награда за мен е, когато другите ми казват, че съм всмукванеired или ги подкрепя по някакъв начин. Нищо не бие усещането за подкрепа на другите.

Опитай.

След като покажете на света своето „уверено лице“, можете да постигнете всичко, обещавам!

И така, това са моите 7 предложения, които бих искал да прочета вашите в коментарите.

Прикрепете го!

Купете моята книга за бестселъри в меки корици или аудио

Дебютната ми книга е моето ръководство за оцеляване и процъфтяване на работа и у дома и дава представа как да създам дигитална компания или да се върне на работа с увереност.

Mumboss: Пътеводител на мама за оцеляване и процъфтяване на работа и у дома (2 -ро издание на Обединеното кралство)

Предлага се на Amazon или Audible

Работещата майка: Вашето ръководство за оцеляване и процъфтяване на работа и у дома (издание на САЩ/Канада)

Наличен на 8 септември 2020 г. Покупка сега в Amazon

Като това, което сте чели? Тогава защо да не следвате Вики във Facebook, Twitter, YouTube, Pinterest и Instagram

Никога не пропускай пост!

Абонирайте се за Honestmum за моя седмичен имейл бюлетин, където споделям новите си публикации в блога, съвети за блогове, покани за събития, състезания и новини за новата ми книга. Никога не споделям вашите лични данни с трети страни.

Facebooktwitterpinterestemailtumblrshare

By lbcnc

Leave a Reply

Your email address will not be published.