No Widgets found in the Sidebar

Това е типично погрешно схващане, че да си мил към себе си е добре, малко самонадеян, както и абсурдно, но е по-скоро обратното, когато вярвате в това, по-доброто, което сте към себе си , много повече приемате, че сте от вас, много повече енергия, както и време, което имате за другите, както и за по -щастливия живот.

Това не показва, че не признавате грешките си (ние сме хора, всички ние ги правим), заявявате съжаление или растем. Това никога няма да спре (надяваме се). Това просто показва, че ще започнете да се отнасяте към себе си, както бихте най -добрите си приятел, с съпричастност, както и с любов.

Ето моите съвети, неща, които ми помогнаха да бъда по -добър към себе си, както и за другите:

1. фалшифицирайте го, докато не го почувствате

Този е от решаващо значение, тъй като неблагоприятните гласове в главата ви (всички ние ги имаме) изискването да бъдат пребити чрез позитивност. Не е просто нещо, но много повече, които приемате, че чувствата, дори и тези, които предпочитате да нямате (липсват например увереност), трябва да бъдат нормални, често срещани, добре, спирате да се страхувате от тях, както и можете да ги канализирате положително.

Така например завиждате на вашия сътрудник, както и искате да правите това, което правят? Това е добре, завистта е типична, просто се опитайте да не го оставите да се развива в ревност. Ако това стане, приемете усещането, колкото и да го променяте. Нека успехът на другите оборудват, както и да ви повлияе. Залагам ви, толкова много повече, че метод на това, толкова по -лесно ще се окаже толкова добре, колкото ще се почувствате по -силни, както и много по -способни от всякога.

Майка ми винаги внушаваше в брат ми, както и аз тези умни думи, които се отразиха на живота ни: „Винаги ще има хора по -умни, много по -привлекателни, по -богати, както и много по -успешни от вас, както и това е добре, просто бъдете Вие, както и най -доброто, което можете да бъдете ‘.

2. Посочете да

Отворете ума си за нови възможности, както и приключения, като се справите с трудностите, които обикновено не бихте. Интересно е да отнемете живота от рогата, както и да го „изберете“ дали това променя вашата задача или житейски план.

Животните планове така или иначе са глупави, животът хвърля криви сфери към вас, както и никой не може да предвиди какво ще прави по линията. Никога не съм вярвал, че ще променя кариерата си, когато бях режисьор, но точно тук съм като блогър, обичам това, което правя.

Забавлявайте се, натиснете се, стимулирайте се, чувствайте се изпълнен- животът е за живот.

3. състояние №

Знам, разбирам, че току -що ви казах да заявите „да“ много повече, но като „не“ също е също от решаващо значение за голямото здраве и благосъстояние, както и за здравина. Да казваш „не“ не е лошо нещо, повярвайте ми, така че модификацията на това погрешно схващане сега е идеално. В действителност другите ще оценят вашата честност, както и ще разберат къде стоят.

Бъдете любезни в това как управлявате нещата (маниерите не разхождат нищо): „Бих искал да направя този обяд, да проверих сценария си, да се грижат за кучето си за домашни любимци, но не мога, защото…“ – всички ние се простираме и много Освен изискването на времето, за себе си, нашето семейство, само да бъдем „, така че не забравяйте да го направите.

Разбира се, моля, направете време да помогнете на другите, просто се уверете, че можете да се справите с това, което приемате.

4. Прости

Хората правят грешки. Правиш грешки. Опитайте се, както и открийте от тези грешки, но се опитвайте винаги да простите (и това също показва себе си), както и да го пуснете.

Когато хората ви разстроят, отмъщението е безсмислено, ненужно, както и ви сваля до нивото на тези, които ви разстройват. Открийте метод за разрешаване или много повече. Да оставим приятелства да вървят, които не работят по някаква причина, оставете ви на разположение да заявите наистина на нови приятелства.

Те безплатни време за нагоре, както и енергия, която другите могат да източат от вас.

Това не е да заявите, че не трябва да преодолявате проблеми с тези, които ви интересуват, но се опитвате, както и това спокойно, както и къде е възможно да видите и другата гледна точка. Много хора не са навън да ви „вземат“, както и са много по-разтревожени от собствения си живот, за да бъдат прекалено свързани с вашите.

Ако не можете да преодолеете несъгласие или да ви хареса, пристъпете напред към живота си. Въпреки това искам да кажа, наистина стъпка. Не се спирайте, откривайте уроци, животът е кратък, така че го напълнете с онези, които си струва да имате наоколо, както и да ви кара да се чувствате добре.

5. Приемете кой сте, както и не се променяйте

Хората често обичат да се опитват, както и да променят другите, те идват на вашето приятелство или връзка със собствен багаж, както и може да искат да задоволите очакванията им, за да ги накарате да се чувстват много по -удобни. Не. От решаващо значение е да разберете кой сте, както и да не позволите на някой индивид да опита, както и да манипулира или променя вашия характер, същността на това кой сте. Ако не разбират или харесват, те не са за вас.

Не всеки ще ви хареса, нито ще ви харесат и всички. Приемете това.

Знайте силните си страни, работете върху слабостите си, огромни сами, но не вярвайте на собствения си свръх до степента, в която не разпознавате кой сте. Продължавайте сf Това, което има значение, както ще се почувствате чудесно в собствената си кожа.

Винаги съм бил силен, приказлив, академичен и творчески. Това съм аз. По -специално в High Institution, моите инструктори винаги се опитваха да ме оформят в спокойна версия на себе си. Никога не работи толкова добре, колкото в крайна сметка, аз се разбунтувах.

Вместо да използвам личността си, мотивирайки ме да правя много повече драма, например в институцията (нещо, което обичах) или насочвам цялата си енергия в спорт, те се опитаха да омаловажават, както и да ме променят. Прощавам им, въпреки че-вижте № 4 (дори се върнах да преценя драматични награди в бившата си институция миналата година).

От решаващо значение е да се добави, че предложеното им надграждане на герои не работи толкова добре, както гласът ми, както и характерът в крайна сметка беше голяма част от това кой съм в живота, както и в кариерата ми.

Вижте, разбирам, че институцията е за постигане на полза до известна степен, както и за съответствие, но най -големият от инструкторите дава възможност на децата да бъдат себе си, те се подхранват, както и подкрепа, както и подпомагат продукцията на младежи, които просперират в успешни възрастни.

За щастие 6 -ият ми тип направи точно това, както и времето ми в университета, както и в крайна сметка получих магистърската си магистърска степен на 21. Моите родители, нито аз, нека институцията съсипе кой съм или кой ще стана.

Решаващ урок.

Има толкова много много повече, които бих искал да споделя, също бих посочил, че да си мил към себе си показва, че се храните добре, упражняваш се, когато можеш, като си предоставяш най -добрата възможност да се чувстваш добре.

По същия начин показва, че поемате рискове, като се извърши модификация за себе си. Не харесвате работата си? Работете по методи, за да правите това, което обичате, да се върнете към ученето (дори на непълно работно време), помислете за ход, работите за себе си.

Бъдете герой в собствената си история, както и не обвинявайте другите или ги оставете да ви задържат. Малките стъпки създават голяма промяна.

Имате помощ да бъдете това, което искате да бъдете, както и всичко това може да започне от това да бъдете по -добри към себе си.

Аз самият съм работа в развитието, но едно нещо, което разбирам, че обичам, подпомага другите, както и наистина се надявам това да ви помогне.

Благодаря

Vx

Купете моята книга за бестселъри в меки корици или аудио

Дебютната ми книга е моето ръководство за оцеляване, както и за процъфтяване на работа, както и в House, както и използва представа за това как да произвежда цифрова услуга или да се върне на работа с увереност.

Мумбос: Ръководството на искрената мама за оцеляване, както и за процъфтяване на работа, както и в къщата (2 -ро издание на Обединеното кралство)

Предлага се на Amazon или Audible

Работещата майка: Вашето ръководство за оцеляване, както и за процъфтяване на работа, както и в House (US/Canada Edition)

На разположение на 8 септември 2020 г. Купете сега в Amazon

Като това, което сте чели? Тогава защо да не се съобразим с Вики във Facebook, Twitter, YouTube, Pinterest, както и Instagram

Никога не пропускай пост!

Абонирайте се за Honestmum за моя редовен бюлетин по имейл, където споделям новите си публикации в блога, съвети за блогове, покани за събития, състезания, както и новини за новата ми книга. Никога не споделям вашите лични данни с трети страни.

Facebooktwitterpinterestemailtumblrshare

By lbcnc

Leave a Reply

Your email address will not be published.