No Widgets found in the Sidebar

на ден в Йоркширския парк за диви животни:

Винаги в търсенето, за да отидем на нови места, подходящи за деца в Йоркшир, намерихме парк за диви животни в Йоркшир преди Коледа за изживяване, като никой друг. Вижте точно колко са доволни моите битови хора .. Продължавайте студа! Мога само да си представя, че ще живеем точно тук Елате лятото!

Имаше толкова много да се види, както и да го направя, това ми напомни за чудесната игра запазва моя хъб Питър, както и в Южна Африка. Да бъдеш толкова близо до животните в тяхното разпространено местообитание е просто смиряващо.

Свидетел на младежите, чистото удоволствие от това, че е толкова близо до животните, наистина пленени, както и очаровани, беше невероятно, както и гледаме напред, за да отидем отново скоро!

Като настрана се появихме в Донкастър от Лийдс, както и разбрахме, че сме оставили палтото на Александър в верандата. Любезните хора в офиса там ни заемат очарователния пухкаво вълнено палто, за да може Александър да се зарадва през деня! Кажете благодаря на вас!

За да откриете много повече за парка за диви животни в Йоркшир, щракнете тук

Изглежда, че се смесвам с палтото си от леопардов печат! Хехе!

И това са битовите маймуни, които трябва да взема къща (по -долу, разбира се): очарователен а?!

Купете моята книга за бестселъри в меки корици или аудио

Дебютната ми книга е моето ръководство за оцеляване, както и за процъфтяване на работа, както и в House, както и предоставя представа как точно да създадете дигитална компания или да се върнете на работа с увереност.

Mumboss: Пътеводител на истинската мама за оцеляване, както и за процъфтяване на работа, както и в House (UK 2nd Edition)

Предлага се на Amazon или Audible

Работещата майка: Вашето ръководство за оцеляване, както и за процъфтяване на работа, както и в House (US/Canada Edition)

Наличен на 8 септември 2020 г. Покупка сега в Amazon

Като това, което сте чели? Тогава защо да не се съобразим с Вики във Facebook, Twitter, YouTube, Pinterest, както и Instagram

Никога не пропускай пост!

Абонирайте се за Honestmum за моя редовен бюлетин по имейл, където споделям новите си публикации в блога, съвети за блогове, покани за събития, състезания, както и новини за новата ми книга. Никога не споделям вашите лични данни с трети страни.

Facebooktwitterpinterestemailtumblrshare

By lbcnc

Leave a Reply

Your email address will not be published.