No Widgets found in the Sidebar

Аз съм толкова изключително щастлив и бесен с моите млади момчета Оливър, 5 и Александър, на 2, така че този пост е преди всичко за тях: Моите скъпи синове, така че те могат един ден Помислете върху тази публикация и блога и знайте колко са обичани и колко обогатяват живота и съпруга ми.

Благодаря ти, ти малки мицуни!

Аз в някои случаи виждам неоснователни и доста обикновено безмислени предварително създадени понятия или коментари, обвързани около това, което предполага да има млади момчета или да бъдеш майка на момчета … идеи, които братята се бият нон-стоп, винаги са физически, имат ниско внимание, обвързване, са доста разхвърляни (виждам го за момичетата, че те са по-малко привързани, настроени и т.н.) и бих искал да заемат позиция и да напомнят на другите, че всяко момче, както при всяко момиче, е индивидуално и отчетливо и докато е там Възможно е някои качества, които са верни за всеки пол, това не се отнася за всички и нито трябва да се идентифицира или ограничи характера или възможността за всеки пол, дори от млада възраст.

Познавам тихи млади момчета и бурни момичета (аз бях последният), нито едно дете не е същото и ми е доста отегчено от коментари на Блаз, че младите момчета се борят да се концентрират например или са по -трудни за дисциплина … или често срещано погрешно схващане, че те Не мога да нося модерни дрехи (гардеробите на децата ми са зашеметяващо динамично спукване с щампи и невероятни разфасовки, които са доста откровено рок)!

Те трябва да бъдат свободни и подкрепени да носят това, което избират (или ние като родители избираме за тях), да играем с това, което искат, и просто да бъдат себе си без външен натиск.

Да, това може да е някак идеалистично, тъй като другите деца и медиите и обществото могат да играят своята роля, влияеща върху избора и увековечаването на стереотипите, но искам моите синове да бъдат напълно свободни от тези ограничения и най -добрите сега на 5 и близо 3, те са.

Младите ми момчета не се придържат към стереотипите, имат дълга коса, която и двамата обичат и не искат да режат, обичат смели дрехи, са яростно ярки и забавни, забавни и замислени и обичат да избирам диви цветя и да мия косата ми (И кажете ми, че съм принцеса), колкото и да се радват да тичат навън, да ритат топки наоколо и да се изкачват на дървета. Последните три обичам да правя себе си и дори бях известно, че се изкачвам на дърво, токи преди!

Аз също нося треньори, които знаете (достатъчно от стереотипите)!

Освен това те обожават гледането на филми Tinkerbell толкова, колкото трансформаторите и обичат да живеят живота докрай. Както трябва.

И ето ги.

Моите зашеметяващи момчета.

Моят основен малък Оливър-

И сладък, безстрашен Xander-

Исках да споделя някои от многото ми предпочитани снимки на младите момчета, направени през уикенда в Йоркширския Дейлс.

Докато Петър и моите хора готвеха вечеря обратно в нашата вила, заедно, моите синове и аз тръгнахме на приключение в късен следобед … С малките им ръце в моите, се разхождахме през полета по полета на диви цветя, покойното слънце затопляше бузите ни, докато подбрани пеперуди От ароматните поляни и издути при близките овце …

Беше блаженство!

Но обратно към пътя, преди дори да са родени

Никога не съм имал предпочитание, когато това се отнасяше до пола на децата ми и бях наивно изумен, когато другите бяха честни. Просто исках бебе да се обади на моето.

Мисля, че ако нещо, на което се надявах първото ми дете да бъде момче, малък Петър, съпругът ми, да защити бъдеща сестра евентуално (а Петър беше толкова сладък като бебе, истински малък Брад Пит).

След това, след травматично раждане с първото ми дете Оливър, в сърцето ми се надявах, че друго младо момче ще ми помогне да преживея това време, но по много по -положителен начин. Глупаво, може би, но изживяването на спокойно раждане с Александър беше някак лечебно и той изглеждаше точно като брат си като бебе.

Беше доста вълшебно и компенсира болката, физически и емоционално за първи път.

Разбира се, бих, безспорно бях доволен от момичетата и мога да разбера и оценявам, че многобройни биха искали да изпитат и двата пола, но животът, както знаем, просто не работи така.

Аз лично не бих искал да избирам пола на детето си и никога, никога не чувствам, че ми липсва, като нямам дъщеря и се надявам майките на момичета да не чувстват, че пропускат, без син.

Имам деца на приятели, които са момичета в живота ми и много момичета братовчеди, с които съм близо.

Винаги съм искал деца, да бъда майка и е радост и привилегия да имам двама фантастични сина в живота си.

И е безопасно да се каже, че те също са истински млади момчета на мумията, привързани и обичат към най -доброто си момиче!

И „момче“ са различни един от друг

Оливър е роден зрял, винаги се грижеше и внимателен, дълбоко мислещ, ученик и креативен също и тотален перфекционист, точно като мен.

Ксандър е изходящ, истински характер и ще се сприятелява с всяко дете, което среща.

Роден изпълнител, той ни забавлява със създадените си шеги и дори впечатления, въпреки че все още не е на 3.

И двете млади момчета също са артистични и прекарват часове при рисуване и изработване, измисляне и проучване.

Със сигурност ме държатПръстите ми, по -специално негатима жажда на Оливър, за да се опита да разбере и схване света около него. Трудно е да обсъдим намекването на живота и как всички стигнахме до 5 -годишна възраст, но се опитвам най -добре!

Argh My Boys, аз ценя тези две, те са доста просто целият ми свят. Гледам мечтаните им бадемови очи, широки усмивки и дебели брави и буквално не мога да повярвам, че са мои.

Тези от нас с мадами/деца в оръжие са толкова изключително късметлии и се надявам с цялото си сърце тези двама да продължат да бъдат грижовните, харизматични млади момчета, които са най -добри сега, че се надяваме да окажат положително въздействие върху света, докато растат , но много от всички са винаги здрави и щастливи и вярват, заедно с баща си, че сме ги направили горди.

Тоалети c/o me & i, mamas & papas и vertbaudet.

За да прочетете мнението на бащата за утежняващите предположения, както момичетата, така и младите момчета, четете човек остава домашни съобщения добри малки момичета и палави малки момчета.

Купете моята книга за бестселъри в меки корици или аудио

Дебютната ми книга е моето ръководство за оцеляване и процъфтяване на работа и у дома и дава представа как да създам дигитална компания или да се върне на работа с увереност.

Mumboss: Пътеводител на мама за оцеляване и процъфтяване на работа и у дома (2 -ро издание на Обединеното кралство)

Предлага се на Amazon или Audible

Работещата майка: Вашето ръководство за оцеляване и процъфтяване на работа и у дома (издание на САЩ/Канада)

Наличен на 8 септември 2020 г. Покупка сега в Amazon

Като това, което сте чели? Тогава защо да не следвате Вики във Facebook, Twitter, YouTube, Pinterest и Instagram

Никога не пропускай пост!

Абонирайте се за Honestmum за моя седмичен имейл бюлетин, където споделям новите си публикации в блога, съвети за блогове, покани за събития, състезания и новини за новата ми книга. Никога не споделям вашите лични данни с трети страни.

Facebooktwitterpinterestemailtumblrshare

By lbcnc

Leave a Reply

Your email address will not be published.