No Widgets found in the Sidebar

TOTTY TRAINE е по -скоро завладяващо изживяване. Наличието на идеална тренировъчна екипировка, както и най -доброто тренировъчно място за гърне, може да направи изживяването много по -добро. Подобно на всичко, родителите, които не са имали тези магически джаджи, ще заявят, че не ги изисквате, но ние заявяваме, ако нещо прави тренировките по гърне много по -лесно, си струва да опитате. Точно тук е екипировката, която нашата отряда на новобранецът харесва, както и се обрича, когато се отнася до завладяването на тренировки за гърне.

Най -добрата тренировъчна седалка и друга съоръжения за доминиране на тренировки по гърне

Пазарувайте нашите любими за обучение на гърне!

< 19,99 долара $ 9,88 $ 9.99 $ 13,31 $ 14.99 $ 7,99 $ 34,88 $ 12.30 $ 35,00 $ 14.10 $ 6,95 28,95 долара $ 13.61 >

Най -добрият саксиен стол

Първо, първо, нека започнем с гърнелите столове!

Babybjorn Potty стол – Традиционният гърненца

Ние изритаме нещата с класика; Основният стол за тренировки на гърнето. Столът за гърне е отличен метод за запознаване на вашето дете с концепцията за тоалетна, както и да им помогнете да се използват да се насочат към душ кабината по всяко време, когато трябва да отидат.

Този саксиен стол на Babybjorn има всички решаващи неща; Проста за елиминиране, както и чиста вътрешна облицовка, поръсете предпазител, както и силна удобна основа. Проверете настоящите разходи тук!

Eco от Naty Clean Potty – Най -добрата тренировъчна седалка за гърди без почистване на бъркотия

За тези от вас, които харесват по -модерните неща в живота, това може да е саксийният стол за вашия дом. Гладкият му стил го прави по -малко като гърне, както и много повече като аксесоар за душ кабинет, но това дори не е най -готината част от този гърненца.

Също така е екологично, докато прави почистването на ветрец. Тя е облицована с чанта, която е 100% биоразградима. След като детето ви отиде до банята, можете да елиминирате тази чанта, както и просто да я изхвърлите в тоалетната. Без юки изплакване? брой ме! Проверете настоящите разходи тук!

Primo 4 на 1 мека седалка – най -добрата кабриолетна седалка за гърне

Разбирате, че имаме мека зона за многофункционални продукти, така че това Primo 4 в 1 е абсолютно основна тренировъчна екипировка. Започва като нормалният ви саксиен стол, но с течение на детето ви може да се превърне в табуретка, редуктор на седалки, както и седалка за пътуване. Проверете настоящите разходи тук!

Frog Toddler Kid Pee Trainer – Отличен избор за момчета

Децата за тренировки за гърне често могат да поемат много повече усилия. Ако сте заседнали в колело с бит, опитайте нещо, което може да привлече вниманието им.

Този гърненца е оформен като жаба, както и ще мотивира вашия бит човек да се насочи перфектно, което прави живота малко по -малко разхвърлян. Проверете настоящите разходи тук!

Fisher струваше по поръчка на комфорт за портфейл-гърнето за високи деца

Този гърненца е свързан напълно с монтирането на вашето дете, както и максимално максимално комфорт. Тя може бързо да се промени, за да съответства на височината им, както и с подлакътници, които помагат при влизането както и надолу на седалката. Той има предпазител за поръсване, което е необходимо, когато гърнето тренира момче. Проверете настоящите разходи тук!

Munchkin Arm, както и Hammer 3 на 1 гърне седалка – стол, който елиминира миризмите

Това е още един забележителен многофункционален саксиен стол. Той преминава от стола до гърнето, както и от програмата стъпка столче.

Potty включва диск за освежители за рамо и чук, който е безрисков ефективен метод, за да се отървете от миризмите. Този битов диск е абсолютно смяна на играта, когато се отнася до тренировки за гърне. Проверете настоящите разходи тук!

Най -добрата седалка за гърне

Столовете за гърне посочиха по -горе, седят на земята, но вие също имате избор да използвате гърненца, за да направите рутинната си тоалетна много по -удобна, както и лесно достъпна за вашия бит.

Mayfair NextStep тренировъчна седалка – предпочитаният ми избор

Това е предпочитаният ми вариант за тренировъчна седалка, тъй като е enaBLES за просто преобразуване на седалките между възрастни, както и стажанта на гърнето. Това е действителна тоалетна седалка, а не просто звукова приставка, но ако имате няколко деца, близки на възраст, абсолютно си заслужава.

Това е изключително безопасно, както и няма да се размахва или да се движи, карайки детето ви да се чувства в безопасност. Той също е невероятно практичен, въпреки че всичките ми деца вече са обучени за гърне, ние все още го оставяме за моите племенници, както и за племенници, когато дойдат. Проверете настоящите разходи тук!

Фишър струва най -добрия пръстен за гърне – най -добрият избор за работа, както и лесно да се изключи

Не очакваме всички, които тренират за гърне, да получат изцяло нова тоалетна седалка, но този звук на Фишър-Цената е абсолютно следващото най-добро нещо. Натиска се бързо за безопасна саксийна седалка. Също така има дръжки за вашето дете, за да се държи. Това място има изключителни оценки и за Amazon. Проверете настоящите разходи тук!

Тоалетна седалка на Alayna Potty, както и Step Stool – Отличен избор за независими стажанти за гърне

Това е тоалетна седалка, както и столче, всичко това в едно парче. Стъпката е голяма, която прави просто вашето дете да се изкачи нагоре, както и да се обърне, за да седне. Когато сте направени с гърнето, тя бързо ще се сгъва, както и във форма в ъгъла на банята. Проверете настоящите разходи тук!

Munchkin Strong Potty Seat – Най -доброто основно решение

Силната седалка на Munchkin Strong е основна, както и абсолютно приятелска за бюджета. Това е отличен избор, ако смятате, че тренировките за гърне ще бъдат бърза фаза както за вас, така и за вашето дете. Също така е отлично, ако изисквате да стъпите седалката към различни бани.

Бонус! Също така е съвместим с диска за освежители за рамо и чук, който посочихме по -рано. Това прикрепя идеално на гърба на седалката, както и елиминира всякакъв вид хладни миризми. Проверете настоящите разходи тук!

Стъпаловидни табуретки

Понякога малкото изискват стъпка, независимо дали е за мивката или гърнето. Точно ето няколко от предпочитаните от нас стръмни табуретки, за да им осигурим тласък!

Bumbo Step Stool – Безспорно предпочитано сред мамите

Stool Bumbo Stool е основна опция за столче за стъпка. Харесва ми, че стъпката има устойчива на плъзгане повърхност за битови крака.

Грънчарски хамбари младежи стъпка столче – столче с лично докосване

Трудно е да издържим на възхитителния индивидуален декор на къщата, включително тази битова стъпка столче. Предлага се в няколко цвята, така че ще бъде във форма без усилие с вашия дом декор. Проверете настоящите разходи тук!

Най -добрите седалки за пътуване – за движение, както и още
Чудите се какво да правите, когато сте в движение, докато сте във фазата на тренировка на гърнето? Точно тук има някаква предавка, която може да го направи малко по -лесно!

Potette Plus 2 на 1 – Най -хубаво тренировъчно място за пътуване за пътуване

Пътуването става малко страшно, когато сте в средата на тренировките за гърне, но с някаква тренировъчна екипировка ще получите с него, ние обещаваме! Potette Plus е саксиен стол, който можете да сгънете плоски, както и да вземете заедно със себе си.

Можете да получите техните абсорбиращи торбички или да свържете собствените си, като прави възможно да разгърнете краката на седалката, както и да дадете възможност на вашето дете да отиде гърди точно навсякъде. Също така е отлично за поставяне на обществени тоалетни седалки, за да се гарантира, че вашето дете не залепва ръце на заразената за зародиш седалка.

OneDone Portable Kid Potty Prional – Специални варианти за писоари

За Kid Mamas този преносим писоар може наистина да бъде спасител. За дълги коли и вози на камиони, пътувания за къмпинг или само вашите ежедневни задачи този бит писоар може да бъде приведен, както и сериозно се оказва. Те са лесни за пране, както и могат да бъдат използвани повторно, така че можете да запазите един наоколо за дългосрочен план. Проверете го тук!

Също така има преносим писоар за момичета, но е малко по -сложно да се използва. Проверете този човек тук.

Лятна бебешка луксозна подложка – Автомобили и капак на седалката за камиони за аварии

Ще има злополуки, това е много неизбежно. Автомобилите и возилата на камиони са типично място за това, така че да има водоустойчиви автомобили и капак на седалката на камиони е от решаващо значение, за да се почисти лесно. Този облицовка на седалките наистина може да влезе както в колите, така и в седалката на камиони или количката.

Харесва ми, че създавате пране на този лайнер след инцидент, просто го оставете да изсъхне на въздух. Проверете го тук!

Aqueduck Caucet Extender – устройство, което да направи мивката достъпен!

Санитарните процедури са решаваща част от тренировките за гърне, но мивката не винаги е проста за малки деца. Прикрепяйки този удължител към мивката си, водата ще излезе значително по -далеч, както и ще даде възможност на вашето дете да достигне до водата, всички сами.

Измиващи се кърпички – един метод за улесняване на изтриването

Въпреки че кърпичките на Flushable абсолютно не са необходимост, те правят много по -лесно да се получат каквото и да е чисто там. Те са чудесни да имат, когато вашият бит е много първо да откриете, за да се изтрият.

Кърпичките, които сме свързани, са биоразградими, както и започват да се разтварят веднага щом грипSH, също! Проверете настоящите разходи тук!

Малко мотивация за тренировки за гърне
Има много различни техники за тренировка за гърне. Много техники включват удовлетворяване на вашия бит като вид мотивация. Можете да направите награда с огромна награда в края или да предоставите малкото си малко лакомство (като желета) всеки път, когато те ефективно отиват на гърнето.

Диаграма за награда за обучение за гърне

Диаграмата на възнаграждението е отличен метод за влияние върху вашето дете, за да направи рутина на нещо, както и може да бъде абсолютно мотивацията, необходима за в крайна сметка да бъде обучена за гърне. Можете да окачите тази диаграма идеал в душ кабината, както и да им показвате постоянно развитието им.

Elmo Potty Time Chart

Това е едновременно оцветяване, както и книга за дейности, както и диаграма на награди! Той е мотивационен, но също така учи за решаващи съчетания като измиване на ръцете, както и за промиване.

Книги за обучение на гърне
Книгите са страхотен метод, за да се използва детето си на концепцията за гърнето. Те са отличен метод за водене на разговора!

Гърне от Лесли Патрицели

Обучението за гърне започва много преди наистина да се качи на тоалетната. Тази очарователна книга е чудесен метод за използване на вашето малко дете на концепцията за отиване в душ кабината на гърнето.

Всички пукани от Таро Гоми

Тази книга е хумористична, както и говори за всички неща #2, за които може би се чуди вашият бит! Обикновено пъти откриването да се качи на гърнето е най -трудната част, така че тази книга е отлично насърчение за битовите, които имат трудности с това.

Мелодията от Ерик Литвин

Това е още една хумористична, както и възхитително илюстрирана книга. Плюс това, можете да откриете мелодията, както и да я пеете заедно, за да направите гърнето по -малко стресиращо!

Нека разберем вашите най -добри идеи за обучение на гърне – оставете ги в коментарите!

Може да се насладите и на вас:

3 -дневна тренировка за гърне; Доказани идеи и техники за успех

52 Невероятно забавни неща, които да правите с малки деца

Най -добрите алармени часовници за младежи за малко дете с детска градина

By lbcnc

Leave a Reply

Your email address will not be published.